Възстановяващ балсам L'Oreal Professionnel Pro Fiber Recover 200 мл

Print

Base price 36,40 лв.
Variant price modifier:
Sales price 19,90 лв.
Отстъпка: -16,50 лв.
Price / kg:
Балсамът е специално създаден за реконструиране на силно увредена коса, която е била подлагана многократно на химически процеси и е много изтощена.
Description

Възстановяващият балсам L'Oreal Professionnel Pro Fiber Recover мигновено подхранва и съживява косата. Още от първото нанасяне се усеща по-мека, гладка и с изключителен блясък от корена до върха. Балсамът е специално създаден за възстановяване на коса, която е била подлагана многократно на химически процеси и е много изтощена.

Начин на употреба: Нанесете равномерно върху влажна коса и изплакнете. Балсамът е подходящ за редовна употреба.

След години на задълбочени проучвания L'Oreal Professionnel създава изцяло нова технология в грижата за косата, базирана на молекулярния комплекс APTIL 100. Pro Fiber е система от последно поколение за дълготрайна грижа с резултати до 6 седмици. Линията мигновено регенерира косата, а първоначалният ефект се възобновява и засилва чрез нанасяне на универсалната грижа Recharge на всяко четвърто измиване. За най-добри резултати започнете с концентрат от подходяща серия Pro Fiber и регенериращата маска. Продължете грижата като на второто измиване нанасяте балсам, а на третото – маска от линията.

Желаете да работим заедно?
Свържете се с нас