Обновяващ шампоан L'Oreal Professionnel Pro Fiber Revive 250 мл

Print

Base price 28,90 лв.
Variant price modifier:
Sales price 16,90 лв.
Отстъпка: -12,00 лв.
Price / kg:
Шампоанът е специално създаден за фини естествени коси, които са леко увредени. Подходящ е и за механично увредени коси от често разресване или боядисване с безамонячна боя за коса.
Description

С обновяващият шампоан L'Oreal Professionnel Pro Fiber Revive косата е не само добре почистена, но и изцяло съживена. С него резултатът е здрава и е изключително мека коса. Шампоанът е специално създаден за фини естествени коси, които са увредени от честото използване на преса и сешоар. Подходящ е и за механично увредени коси от често разресване или боядисване с безамонячна боя за коса.

Начин на употреба:

Нанесете на мокра коса и масажирайте до образуване на богата пяна. Изплакнете обилно с вода и повторете процедурата. Задължително измийте косата 2 пъти като при първото нанасяне не се образува богата пяна.
След години на задълбочени проучвания L'Oreal Professionnel създава изцяло нова технология в грижата за косата, базирана на молекулярния комплекс APTIL 100. Pro Fiber е система от последно поколение за дълготрайна грижа с резултати до 6 седмици. Линията мигновено регенерира косата, а първоначалният ефект се възобновява и засилва чрез нанасяне на универсалната грижа Recharge на всяко четвърто измиване. За най-добри резултати започнете с концентрат от подходяща серия Pro Fiber и регенериращата маска. Продължете грижата като на второто измиване нанасяте балсам, а на третото – маска от линията.

Желаете да работим заедно?
Свържете се с нас